Over ons

Ondernemersvereniging Lettele

Over ons

In de OVL zijn ongeveer 40 bedrijven verenigd die zijn gevestigd in Lettele of Okkenbroek. Daarnaast zijn er ook ondernemers lid van OVL die in Lettele wonen, terwijl hun bedrijf buiten het dorp is gevestigd.

De Ondernemersvereniging Lettele bestaat officieel sinds 17 juni 1997, maar was voordien ook al jaren betrokken bij het wel en wee van het dorp.

De vereniging komt op voor de belangen van de bedrijven en ondernemers uit Lettele en is het aanspreekpunt voor zaken als sponsoring en adverteren. Zij werkt hierbij samen met andere verenigingen.

Het bestuur bestaat uit 5 personen en vergadert doorgaans 6 keer per jaar. De bestuursleden worden benoemd door de algemene ledenvergadering.

Bestuur:

Ton te Riele